Ένα blog που δημιουργήθηκε με αγάπη για τα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, και όχι μόνο...
Μου αρέσει να δημιουργώ, να αλληλεπιδρώ και να μοιράζομαι με συναδέλφους παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό υλικό για το Ειδικό σχολείο και το Τμήμα Ένταξης!
Ελπίζω να το αγαπήσετε και να βοηθήσει συναδέλφους στη δουλειά τους!!
Ευχαριστώ για την επίσκεψη!!!
Έφη Μπάρλου

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Βραβείο Liebster!

Με μεγάλη, απρόσμενη χαρά δέχτηκα σήμερα από τη συνάδελφο Βούλα και από το εξαιρετικό blog της το οποίο ακολουθώ: http://prosxolikipareoula.blogspot.gr το πρώτο μου Βραβείο Liebster!!! 
Βούλα, σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή!!!
Το blog μου το ξεκίνησα πριν 2 εβδομάδες και το βραβείο σου μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω να προσπαθώ!!!

Τι είναι το βραβείο Liebster?
Το "Liebster Award" είναι ένα εικονικό βραβείο που χρησιμεύει για να εξαπλωθούν αλυσιδωτά και να γίνουν γνωστά blogs με λιγότερους από 200-300 followers. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να γίνουν  ακόμα περισσότερα blogs ευρύτερα γνωστά στο διαδίκτυο!


Ακολουθούν οι  κανονισμοί, οι απαντήσεις μου στις ερωτήσεις, και τα blogs που προτείνω.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟI

Α) Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και θα αναρτάτε τη διεύθυνση του blog του. Συμπεριλάβετε στην ανάρτησή σας το εικονίδιο του Liebster award είτε με αντιγραφή και επικόλληση, είτε χρησιμοποιώντας το σαν  widget ή gadget. 

Β) Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger o οποίος σας απένειμε το βραβείο.

Γ) Προτείνετε άλλα 10 blogs με λιγότερους από 200-300 followers  και συντάξτε μία λίστα ερωτήσεων για τα blog αυτά που οι κάτοχοι τους θα πρέπει να απαντήσουν.
Ε) Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από  τα 10 blogs που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link του post σας ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


 1) Γιατί ξεκινήσατε το blog;

Έχοντας δημιουργήσει την ιστοσελίδα του σχολείου μου 1ου Ειδικού Δημοτικού Πάτρας στο πλαίσιο εξάσκησης β'-επιπέδου, άρχισα να σκέφτομαι ότι θα πρέπει να δημιουργήσω και ένα προσωπικό blog που θα περιλαμβάνει τη δουλειά μου καθώς και εποπτικό υλικό για την Ειδική Αγωγή. Επίσης, θεώρησα ότι είναι ένα πολύ καλό μέσο να επικοινωνώ με συναδέλφους και γονείς και να μοιράζομαι τις ιδέες μου!

2) Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει Με ενθουσιάζει να βοηθώ και να μοιράζομαι ιδέες και απόψεις με συναδέλφους για να βελτιώνομαι.

3) Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο;.

Τα σχόλια είναι η επιβράβευση της δουλειάς μας. Η επικοινωνία μάς βοηθά να αλληλεπιδρούμε, να ανταλλάσσουμε γνώμες και ιδέες και κατ' επέκταση να βελτιωνόμαστε!

4) Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας;

Αναφέρομαι σε ό,τι έχει να κάνει κυρίως με δράσεις εντός της τάξης μου με τους μαθητές μου, με εποπτικό υλικό Ειδικής Αγωγής, λογισμικά, Projects, κ.λ.π. 
 5) Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε γνωριστεί ποτέ προσωπικά; Δεν έχω γνωρίσει ακόμα, γιατί είμαι καινούρια στο χώρο. Ωστόσο, πολύ θα το ήθελα να γνωριστώ με συναδέλφους που ακολουθώ και εκτιμώ τη δουλειά τους. Ελπίζω να δημιουργήσω μια στενή διαδικτυακή σχέση και να ανταλλάσσουμε ιδέες.

6) Πώς φαντάζεστε το blog σας σε δύο χρόνια; Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει / να αλλάζει και με ποιο τρόπο; Θα ήθελα να το αγαπήσει ο κόσμος και να μπορώ να βοηθήσω νέους συναδέλφους!


7) Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα; Νομίζω ότι ψυχολογώ πολύ καλά τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και τα προσεγγίζω εύκολα!
8) Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;
Αρκετό!
 9) Πώς γεννιούνται τα post σας;
  Ανάλογα με το θέμα, ή τη δραστηριότητα!
10) Ευχές για τον αναγνώστη; Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη σας στο blog μου!  Εύχομαι να βρείτε κάτι ενδιαφέρον που θα το χρησιμοποιήσετε στη δουλειά σας!
10 blogs  που προτείνω:
http://prosxolikipareoula.blogspot.gr/
http://nipiagogosseapognosi.blogspot.gr/
http://nipiagogosapotapente.blogspot.gr/

http://aretis-place.blogspot.gr/
http://edonipiagogeio.blogspot.gr/
http://dreamkindergarten.blogspot.gr
http://haroumenesfatsoules.blogspot.gr/

http://kalimeranipiagogio.blogspot.gr/
http://mesasenasentoukaki.blogspot.gr/
http://vrefonipiagwgos.blogspot.gr/


2 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΦΗ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβείο Έφη!
    Χαίρομαι που γνώρισα το ιστολόγιό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή